Спільний кліп гуртів Рокаш та Бревіс “Під дубиною”

Мукачівські гурти Рокаш та Brevis представляють спільний кліп “Під дубиною”. Кліп відтворює сюжет закарпатської народної балади, у якій ідеться про пару голубів та їх трагічну любов.

За основу взята народна пісня, але кожен гурт додав до неї щось своє. У пісні присутні і етно-джазові інтонації гурту Brevis і Рокашний драйв. Початкову обробку пісні зробив Віктор Янцо, виконавши редакцію за формою та змінивши розмір твору з оригінального 4/4 на 3/4, таким чином журлива балада перетворилася на вальс.

Аранжування для вокального ансамблю з неповторними народними вокалізами створила Магдалина Біличко. Над кінцевим варіантом треку Віктор працював разом з Володимиром Ульяновим, доповнивши аранжування інструментальними партіями. Володимир також зробив запис, зведення та мастеринг треку.

Над відео працювала творча команда у складі Віктора Янцо, Ірини Янцо та Валентина Швеця, залучаючи багатьох однодумців. Клітку для кліпу власноруч в’язали мотузкою, спеціально будували знімальний павільйон, разом зі студією “Fly” придумували, як зняти польоти.

Костюми зі своєї колекції чудо-птах надав бренд Rybkaantoniak (львівські дизайнери Юлія Рибка та Марія Антоняк). Візажистом традиційно стала Ірина Тарасова.

Дякуємо за сприяння у проведенні зйомок в Мукачівському драмтеатрі та надані костюми Юрію Федоровичу Глебі. Дякуємо Михайлу Ільку за дозвіл на зйомку у галереї Ілько. Дякуємо за композицію “Іконостас Карпат” групі авторів на чолі з Русланом Трембою та Володимиром Ульяновим. Дякуємо студії “Fly”, бренду Rybkaantoniak, Олені Фурдь, Дмитру Бежинцю, Юрію Русину, Віталію Цицаку.

Режисери – Валентин Швець, Ірина Янцо
Ідея, сценарій, монтаж – Ірина Янцо
Оператор, кольорокорекція – Валентин Швець
Костюми – Юлія Рибка, Марія Антоняк, Ірина Янцо
Продюсер – Віктор Янцо

Гурт Brevis:
Ярослав Біличко
Магдалина Біличко
Яна Сікомас
Евеліна Романко
Рудольф Білак
Анатолій Рябінін
Михайло Біланин – бітбокс

гурт Рокаш:
Віктор Янцо – вокал, клавішні
Володимир Ульянов – ударні
Олег Олексин – гітара

Підписуйтеся: facebookyoutubefacebookyoutube
Розкажіть друзям: facebooktwitterfacebooktwitter