Закарпатські фольк-рокери Рокаш презентували кліп у “лісоруб-стайл”

Кліп на ліричну баладу “Колискова” знімали у вимираючому закарпатському селі Кузьмино, звідки походить лідер гурту Рокаш Віктор Янцо. Зйомки відбувалися в трьох локаціях – сільській хаті, теслярській майстерні та у лісі. Хата, у якій починається дія кліпу – це будинок, у якому мешкав Юрій Янцо, дідусь Віктора.  Будинок стоїть порожнім ось уже 15 років. Теслярська майстерня, у якій збереглося чимало старовнних інструментів – це надбання іншого дідуся Віктора, Юрія Стерча, він був відомим теслею, і помер понад 30 років тому. Нащадки оберігають ці помешкання, у яких пройшло їхнє дитинство, тому усе на відео є автентичним, а не музейними експонатами.

Відео оповідає звичайну історію про те, як у молодій сім’ї з’являється дитина, і батько робить колиску для малечі. Родзинки кліпу додає зворотній хід історії, починається відео з того, що дитина вже в колисці, а завершується кадрами, коли мати ще при надії. Впродовж кліпу мати і батько виявляють любов до своєї дитин у різний спосіб – мати через ніжність, а батько через свої зусилля, працю на благо дитини.

Над відео працювала дружна творча команда у складі: Ірина Янцо (режисер), Ярослав Мончак (оператор), Асистували оператору та знімали бекстейдж-відео Роман Жук та Валерій Вареник, технічно допомагали Юрій Русин та Мирослав Когутич, роль головної героїні виконала Оксана Розман, а дитинки – маленька Орнелка у супроводі мами Руслани Довганич. Гурт висловлює подяку за допомогу у зйомках мешканцям села Кузьмино та телеканалу М-Студіо за надане освітлення.

Пісня “Колискова” поряд з уже презентованими “Бескидом ішла” та “Мигалю” увійде до нового альбому гурту “Співаночки про любов”. Перша презентація альбому відбудеться в Ужгороді 8 березня, а згодом, після пасхального посту гурт презентує альбом в інших містах.

А ось і саме відео, сподіваємось, Вам сподобається, хто має бажання – просимо поширити відео на своїх сторінках. Приємного перегляду!

 

 

Підписуйтеся: facebookyoutubefacebookyoutube
Розкажіть друзям: facebooktwitterfacebooktwitter